Linksys Velop t.w.v. € 269,-

         

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…



Linksys Velop t.w.v. € 269,-

Vandaag geven we de Linksys Velop (2 pack) weg,
een multiroom wifisysteem
met een stabiele, supersnelle verbinding door je gehele woning

Velop 8 Home deco

Over Linksys Velop

Linksys Velop is een multiroom wifisysteem met een 100% stabiele, supersnelle verbinding door het gehele huis, ongeacht het aantal apparaten dat verbonden is met het wifisysteem.

Het systeem is heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. De Velop-nodes optimaliseren je wifisignaal zodat het altijd op maximale snelheid presteert, op elk moment van de dag: of het nu tijdens het gamen, series streamen of Facetimen is. En door hun subtiele vormgeving passen de Velop-nodes perfect in je interieur. De kans is groot dat je de nodes in je huis niet eens opmerkt, ze zijn namelijk veel kleiner dan een traditionele router. Maar je zult het zeker merken als je ze niet hebt. Niets is vervelender dan het wegvallen van het signaal of wachten op langzame wifi als je vol trots een nieuwe video wilt laten zien op Youtube of een rondleiding door je net gerenoveerde huis geeft via Skype. Verplaats je naadloos van kamer naar kamer, van zolder tot kelder of zelfs in de achtertuin.

IMG WHW0303 Velop 2pack October12 CMYK
Je hebt maar één netwerknaam en wachtwoord nodig, en één app om het systeem in je hele huis te beheren: van het blokkeren van de Xbox tijdens huiswerktijden tot het voorrang geven aan de smart-tv voor een filmavond en nog veel meer.

www.linksys.nl

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.