Weggeefactie: Vandaag een Crucial MX500 SSD met 500 GB
                         t.w.v. € 139,-
 

          

weggeefactie

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

.

Crucial MX500 SSD met 500 GB t.w.v. € 139,- 

 
Crucial MX500 2.5 in SSD Laptop Install 1 Lifestyle.psd.cq5dam.web.1500.1500 2

Vandaag geven we de Crucial MX500 SSD weg, 
de 2,5inch Crucial® SSD met 500 GB 
staat voor kwaliteit, snelheid en veiligheid

 

 

 

 

 

 Elke keer als je je computer aanzet, gebruik je ook je harde schijf. Deze bevat onvervangbare bestanden en laadt en slaat bijna alles op wat je systeem doet.

Bewaar net als steeds meer mensen je familievideo's, reisfoto's, muziek en belangrijke documenten op een SSD die zorgt voor uitstekende prestaties en langdurige betrouwbaarheid. Upgrade je computer met de 2,5inch Crucial® MX500 SSD, een SSD die staat voor kwaliteit, snelheid en veiligheid.

Bovendien ben je verzekerd van goede service en ondersteuning: zelfs als je nog nooit een SSD hebt geïnstalleerd, helpt onze stapsgewijze handleiding je gemakkelijk door het installatieproces. Het is het absoluut de moeite waard.

 

 Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee en win in te vullen.