Weggeefactie: Vandaag een

Eminent EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem t.w.v. € 119,98

                

weggeefactie

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

Vandaag geven we de Eminent EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem weg,
een kant-en-klare oplossing om je woning te beveiligen.

270219 EM8617 R0 product app e2d9a0 original 1516613798 2Eminent EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem t.w.v. € 119,98

 

De Eminent EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem is een starterkit en een kant-en-klare oplossing om je woning te beveiligen. Naast het basisstation worden twee raam/deurcontacten en een afstandsbediening meegeleverd. Het systeem is uit te breiden met 50 sensoren. De bestaande Eminent-sensoren zijn compatibel met dit nieuwe alarmsysteem. De sensoren in de starterkit zijn al aangemeld op de EM8617. Je hoeft alleen maar de gratis app te downloaden en de installatie-aanwijzingen in de app te volgen.

Het alarmsysteem werkt via wifi en is uitgerust met een ingebouwde sirene en back-upbatterijen, zodat het tijdens stroomuitval blijft werken. Bij een alarm ontvang je een push notificatie en/of een e-mailmelding. Je bedient de EM8617 met de gratis app en meegeleverde afstandsbediening.

Bovendien heeft het EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem enkele handige functies, zoals radio jamming detectie en het maken van een alarmschema. Daarnaast kun je een gastaccount aanmaken om iemand tijdelijk toegang te geven tot je woning, handig voor vakantieperiodes wanneer de buren je planten moeten verzorgen. Er is geen abonnement nodig en er zijn geen maandelijkse kosten.

Verkoopadviesprijs €119,98

 

Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee en win in te vullen.