Weggeefactie: 3x NORTON SECURITY DELUXE incl. Wifi Privacy t.w.v. € 79,99

               

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

Vandaag geven we driemaal Norton Security Deluxe weg,
eeen uitstekende bescherming van je apparatuur tegen cybercriminaliteit.

NSv3 5D WiFi BUNDL SPL MM BX NL

3x NORTON SECURITY DELUXE incl. Wifi Privacy t.w.v. € 79,99

 

 

 

 

 

 


Elke dag hoor en lees je over cybercriminaliteit. Een uitstekende bescherming voor je pc’s, Macs, smartphones en tablets is Norton Security Deluxe dat je helpt je identiteit en financiële data te beschermen tegen cybercriminaliteit. Betaal je rekeningen op je smartphone, winkel je op je tablet of sla je belangrijke financiële informatie op je laptop op, gebruik dan Norton Security Deluxe voor een gebruikersvriendelijke installatie en beheer voor maximaal vijf apparaten. Inclusief Norton Wifi Privacy waarmee je jezelf en je privacy beschermt wanneer je openbare wifi gebruikt. Norton WiFi Privacy is namelijk een Virtual Private Network (VPN) dat de gegevens die je verstuurt en ontvangt via openbare wifi beschermt.

 

Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee en win in te vullen.