Weggeefactie: AVM FRITZ!Box 7590 en WLAN Repeater 1750E t.w.v. € 378,-

         

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…



AVM FRITZ!Box 7590 en FRITZ!WLAN Repeater 1750E
t.w.v. € 378,-

Vandaag geven we de AVM FRITZ!Box 7590 en FRITZ!WLAN Repeater 1750E weg,
de 7590 is het nieuwe en zeer volledig uitgeruste topmodel van AVM

AVM FRITZBox 7590 Plug and Play
Over AVM FRITZ!Box 7590 en FRITZ!WLAN Repeater 1750E

Maak kans op de FRITZ!Box 7590, het nieuwe topmodel van AVM. De 7590-router biedt supersnelle dual-band WiFi AC + N voor de integratie van veel verschillende mobiele apparaten en een groot bereik. Daarnaast is de router uitgerust met de nieuwste hardware-architectuur, zeer snel gigabit LAN, een compleet telefoonsysteem, een DECT-basisstation voor telefonie en smart-home-applicaties en niet te vergeten een nieuw elegant wit design.

De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor iedere DSL-aansluiting en met ondersteuning voor VDSL-35b (supervectoring) haalt de router downloadsnelheden tot 300 Mbps. De FRITZ!Box 7590 wordt met een volledig Nederlandse interface geleverd.

Zoals alle FRITZ!Box-modellen biedt ook deze router toegang tot de gratis FRITZ!OS-app. Met deze app zijn functies als een firewall, WiFi-toegang voor gasten en MyFRITZ! eenvoudig in te stellen en blijft de router goed beveiligd en up-to-date. Bijzonder is ook het eenvoudige bedieningsconcept van de FRITZ!Box. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden. Met het nieuwe vlaggenschip van AVM ben je klaar voor de toekomst.

AVM FRITZWLAN Repeater 1750E freigestellt 2Als extra doen we er een FRITZ!WLAN Repeater 1750E bij.  
Steek de versterker in het stopcontact en met één druk op de knop hoef je je nooit meer zorgen te maken over trage WiFi.
Stream en geniet in het hele huis van je favoriete films en series.


Binge on!

Adviesprijzen samen € 378,-

 

 

 



Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee en win in te vullen.