Weggeefactie: Vandaag een sonoroSTREAM t.w.v. € 249,-

                

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal een…


sonoroSTREAM t.w.v. € 249,-sonoroSTREAM maple wit product front met schaduw 2
 

Over sonoroSTREAM - veelzijdige design radio met hoogwaardig geluid


sonoroSTREAM geeft een indrukwekkend en levendig geluid weer, is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van een geweldig design gecombineerd met diverse opties. sonoroSTREAM is een DAB+/internet radio waarmee de luisteraar alle muziek kan beluisteren die hij of zij maar wilt.

Door de toepassing van het multi-room principe heeft Sonoro tevens de mogelijkheid gecreëerd om sonoroSTREAM onderdeel te maken van het muzikale netwerk bij u thuis. Bovendien biedt dit design geluidssysteem de mogelijkheid om gemakkelijk een verbinding te maken met Spotify dankzij de integratie van Spotify Connect.

De fantastische geluidskwaliteit, zelfs in akoestisch moeilijke ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer wordt mogelijk gemaakt door de verfijnde equalizer en de precies afgestemde luidspreker. Door de afgedichte behuizing en waterdichte afstandsbediening is de sonoroSTREAM ook zeer geschikt voor gebruik in de badkamer of keuken.

Geniet van uw eigen muziek door via Bluetooth te streamen vanaf mobiele telefoon of tablet naar de radio.

Vandaag geven we de sonoroSTREAM weg,
een DAB+/internet design radio waarmee de luisteraar
alle muziek kan beluisteren die hij of zij maar wil..

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs
door het formulier Doe mee en win in te vullen.