Weggeefactie: Vandaag een Devolo Multiroom WiFi Kit t.w.v. € 299,-                

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

.

Devolo Multiroom WiFi Kit t.w.v. € 299,-

 
devolo multiroom

De Devolo Multiroom WiFi Kit zorgt ervoor dat je overal in je woning een snelle internetverbinding hebt. Deze Kit is namelijk een eenvoudige oplossing voor wifisignalen die te zwak zijn om het gehele huis te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

De Kit bestaat uit een basisadapter en twee dLAN® Powerline-adapters die gebruikmaken van het elektriciteitsnetwerk om data over te brengen. Op deze manier staan muren en plafonds een probleemloze, stabiele internetverbinding met maximale bandbreedte niet langer in de weg.

De Multiroom WiFi Kit is eenvoudig te installeren en bevat drie producten: een basisadapter die is verbonden met de router en die in een stopcontact wordt geplaatst, en twee dLAN 1200+ wifi ac-adapters. Deze adapters zijn te gebruiken op elke verdieping en in elke kamer waar de wifi-verbinding hapert. Dankzij WiFi Clone – een exclusieve devolo-technologie – voeren de adapters de routerconfiguratie automatisch uit.

 

Vandaag geven we de Devolo Multiroom Wifi Kit weg, 
een multiroom wifisysteem met een stabiele, 
supersnelle verbinding door je gehele woning 

 Veel geluk!

 

Doe mee en win!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee en win in te vullen.