Thunderbolt 4: universele kabelconnectiviteit voor randapparatuur aansluiten op je computer

Met Thunderbolt 4 introduceert Intel een universele kabelconnectiviteitsoplossing met betere minimumprestaties, meer gebruiksmogelijkheden en USB4-specifieke compliance. Het biedt tevens voor het eerst maximaal vier Thunderbolt-poorten en universele kabels tot maximaal twee meter. Ook kondigt Intel de Thunderbolt 4-controller JHL8x40-serie aan.

Review Super Status Bar: handig personaliseren mobiel

Met de Super Status Bar kun je de statusbalk van je Android-telefoon bovenin het scherm gebruiken om extra functies uit te voeren.

Review All-In-One Toolbox: systeemoptimalisatie Android

All-In-One Toolbox is een app waarin verschillende tools voor systeemoptimalisatie van de telefoon zijn ondergebracht.

Review SwiftKey Keyboard: intelligent toetsenbord

Wil je het ingebouwde toetsenbord van Android een oppepper geven, dan is het verstandig naar SwiftKey te kijken.

Review Huawei P40 Pro: prachtig afgewerkt toestel met beperking

Huawei heeft in het jaar 2020 een breed scala aan nieuwe smartphones uitgebracht in de P40-serie, in prestaties en prijs oplopend de P40 Lite, P40, P40 Pro en recentelijk het topmodel de P40 Pro Plus. Lees hier de review van de P40 Pro.

Review Microsoft Authenticator: tweestapsverificatie

Voor extra veiligheid is het verstandig om altijd te kiezen voor tweestapsverificatie bij het gebruik van online diensten.

Koopgids Android-smartphones: middenklasse en high-end

Android is het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld en wij nemen een kijkje in de keuken. We leggen ook uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een Android-smartphone en je vindt hier reviews van 3 smartphones uit de...