PC-Active is onlangs zijn nieuwe Instagram-account gestart waarbij je ook elke week mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met de nieuwste weggeefactie en maak deze week kans op de TP-Link videodeurbel Tapo D230s1 t.w.v. € 119,90.

Op www.pcactive.nl vind je elke dag de nieuwste gadgets en reviews, handige tips en trucs en workshops. Ook heeft PC-Active een wekelijkse weggeefactie tot eind 2023; doe hier ook aan mee en maak kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van het Instagram-account van PC-Active: @pcactiveofficial. Dat is ditmaal de Tapo D230s1 videodeurbel van TP-Link.

Instagram en pcactiveofficial
Wil je de TP-Link Tapo D230s1 winnen? Zorg er dan voor dat je ons Instagram-account volgt en onze 3 meest recente Instagram-posts liket. Nog geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er eentje kunt aanmaken. Via onze Instagram DM (te vinden als je op ons account kijkt en op Bericht klikt) kun je een berichtje achterlaten. Zet in dit bericht dat je meedoet aan de winactie en dan maken wij elke maandag bekend wie er heeft gewonnen. Deze winactie duurt dus een week. Dit keer helaas niet gewonnen? Geen zorgen, want we houden tot het einde van het jaar elke week een winactie. Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/pcactiveofficial/

Tapo D230S1
De Tapo D230s1 videodeurbel biedt geavanceerde functionaliteit voor thuisbeveiliging. Met zijn 1080p Full HD-resolutie levert deze deurbel heldere beelden, zowel overdag als 's nachts, dankzij de ingebouwde nachtvisiemodus. Het brede gezichtsveld van 180 graden zorgt voor een uitgebreid overzicht van de omgeving rondom je huis. Met de tweeweg-audiofunctie kun je niet alleen bezoekers zien, maar ook met ze praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. De Tapo-app biedt handige functies zoals real-time meldingen en de mogelijkheid om opgenomen beelden terug te kijken.

TP Link Tapo D230s1