The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat Pokémon Sleep, de slaapapp die je met plezier laat slapen, vanaf nu in Europa gedownload kan worden op mobiele apparaten. Bovendien komt Pokémon GO Plus + vrijdag 21 juli uit.

Pokémon Sleep is een app die je met plezier laat slapen. Om Pokémon Sleep te kunnen spelen, moeten spelers hun smartphone of Pokémon GO Plus + naast hun kussen leggen en gaan slapen. Leg je apparaat dus niet onder je kussen of dekbed, omdat het dan te warm kan worden. Wanneer ze wakker worden, kunnen ze hun bijgehouden slaapgegevens bekijken, de slaappatronen van de verschenen Pokémon bestuderen en samenwerken met Pokémon-slaaponderzoeker Professor Neroli om ze in de Sleep Style Dex vast te leggen. Hoe langer spelers slapen en hoe groter Snorlax wordt, hoe meer Pokémon ze kunnen ontmoeten en hoe meer slaappatronen ze kunnen ontdekken. Pokémon Sleep is alleen bedoeld voor vermaak en niet voor de opsporing, diagnose of behandeling van een medische aandoening of ziekte.

Pokémon GO Plus +
Daarnaast wordt op vrijdag 21 juli de Pokémon GO Plus + op Europese markten uitgebracht. Spelers die hun Pokémon GO Plus + koppelen met Pokémon Sleep en Pokémon GO, verdienen uiteenlopende in-game bonussen, waaronder een Pikachu met een slaapmuts die spelers in Pokémon Sleep kunnen ontmoeten, en Special Research in Pokémon GO dat leidt tot een ontmoeting met Snorlax die een slaapmuts draagt.

Pokemon Sleep