Western Digital heeft de WD Elements SE SSD aangekondigd, een draagbare opslagoplossing in een compact formaat voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers en is valbestendig tot 2 meter.

Met de WD Elements SE SSD biedt Western Digital een externe ssd die een handzaam formaat combineert met goede prestaties. Met de WD Elements SE SSD kunnen zowel zakelijke gebruikers als consumenten opgeslagen bestanden op laptops, desktops en andere apparaten gemakkelijk beheren en verplaatsen.

WD Elements SE SSD
Met leessnelheden tot 400 MB/s en opslagcapaciteiten tot 2 TB stelt de nieuwe draagbare ssd gebruikers in staat om grote bestanden snel te verplaatsen. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit is de drive direct klaar voor gebruik en naadloos in elke workflow te integreren. De WD Elements SE SSD heeft een compact, draagbaar ontwerp dat valbestendig is tot 2 meter, waardoor de drive geschikt is voor onderweg.

Prijs en beschikbaarheid
De WD Elements SE SSD heeft een gelimiteerde garantie van drie jaar en is vanaf augustus verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De verkoopadviesprijs voor de 480 GB schijf is € 89,99.