Huawei lanceert vandaag de Huawei P Smart 2021 met een 6,67inch full hd-scherm, een lange batterijlevensduur dankzij de 5000mAh batterij en een slimme 48MP-camera. Op het oog mooie specificaties tegen de mooie prijs van € 229,-.

Smartphones worden op alle momenten van de dag voor verschillende dingen gebruikt, dus je ideale smartphone is veelzijdig. En dat wil Huawei bereiken met de creatieve Huawei P Smart 2021.

Batterijduur en opladen
Dankzij de 5000mAh -batterij (standaardwaarde) met lange levensduur bekijk je tot 23 uur lang video’s. Bovendien is de smartphone voorzien van de 22,5W Huawei SuperCharge die razendsnel oplaadt, waardoor je altijd voldoende stroom hebt om verbonden te blijven. Na 10 minuten aan de lader kun je twee uur onafgebroken video’s bekijken.

48MP AI quadcamera
De 48MP hoofdcamera aan de achterkant met 1/2-inch sensor maximaliseert de lichtinval en legt goede hd-beelden vast, ook met het gebruik van zoom. Dankzij de hoge gevoeligheid en AI-mogelijkheden is het toestel ook goed geschikt voor nachtfotografie. De AI-algoritmen en multi-frame ruisonderdrukking in nachtmodus creëren volgens Huawei een optimale helderheid.
Verder beschikt deze smartphone over een 120° 8MP ultrawijde hoeklens, een 2MP macrocamera en een 8MP selfiecamera.

Meer comfort voor ogen en handen
Het 6,67inch full hd-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels biedt een mooie kijkervaring wanneer je games speelt of video’s bekijkt. Het blauw licht is TÜV Rheinland-gecertificeerd en biedt maximaal oogcomfort. Met de vingerafdrukscanner aan de zijkant ontgrendel je het toestel snel, gemakkelijk en veilig. Het 3D-ergonomisch ontwerp zorgt voor een stevige en comfortabele grip.

Meer opslagcapaciteit, slimme(re) functies
Met een interne opslagruimte van 128 GB slaat de Huawei P Smart 2021 al je foto's, video's en audio op één plaats op. Als dat niet voldoende is, biedt de smartphone een externe opslag van 512 GB. Met andere woorden: je kunt zoveel selfies maken als je wilt zonder dat je je foto’s hoeft te verwijderen voor extra opslagruimte.
Met toevoeging van EMUI 10.1 beschikt het toestel over de nieuwste gebruiksvriendelijke functies. Smart Collage in Photo Gallery en het intuïtieve gebaarbesturing zorgen bovendien voor nog meer plezier en gemak.
De Huawei P Smart 2021 is vooraf geïnstalleerd met Huawei AppGallery, waarin zowel wereldwijde als lokale apps beschikbaar zijn, zoals de onlangs toegevoegde navigatie-app TomTom Go en velen anderen. Daarnaast kun je ook met de voorgeïnstalleerde zoekfunctie Petal Search snel en eenvoudig zoeken naar jouw favoriete apps in meer dan 10 verschillende veilige app-stores.

Prijzen en beschikbaarheid
De Huawei P Smart 2021 (128 GB) is vanaf vandaag beschikbaar in onder andere de HUAWEI Store voor € 229,- waarbij je tijdelijk ook nog een gratis Huawei Band 4e (Misty Grey) activitytracker ter waarde van € 34,99 ontvangt.

3 smartphones