Vanaf vandaag is de Alcatel 1SE beschikbaar. Deze smartphone heeft een adviesprijs van € 99,- en beschikt onder andere over 3 camera’s een een batterij van 4000 mAh.

Met de Alcatel 1SE is vanaf vandaag de opvolger van de Alcatel 1S (2019) verkrijgbaar. Deze smartphone is volgens Alcatel bedoeld voor veelvuldig dagelijks gebruik en beschikt daarom o.a. over een batterij van 4000 mAh.

Design, scherm en batterij
De Alcatel 1SE beschikt over een 6,22inch 19:9 HD+ Display en een scherm-behuizingverhouding van 87 procent. Qua design is de 1SE voorzien van naadloos 2.5D-glas aan de voorkant en een mooi gradient (met een verloop) design aan de achterkant.
Deze smartphone wordt ondersteund door een batterij van 4.000 mAh, wat volgens Alcatel gelijk staat aan 33 uur non-stop muziek afspelen of acht uur videostreamen. Verder heeft de robuuste Alcatel 1SE een Octa-Core-processor en een speciale, intuïtieve Google Assistent-knop, zodat gebruikers hun dagelijks gebruikte smartphonefuncties heel eenvoudig met hun stem kunnen bedienen.

3 Camera's
De Alcatel 1SE is een allround smartphone die is uitgerust met drie camera’s: een 13megapixel, AI-gedreven hoofdcamera, een 5megapixel camera met ultragroothoeklens en een 2megapixel dieptecamera. Dankzij slimme AI-scènedetectie detecteert de hoofdcamera automatisch twaalf verschillende scenario’s en verbetert hij de details en belichting in een foto of video. De 5megapixel ultragroothoeklens stelt gebruikers in staat meer vast te leggen, en de 2megapixel dieptecamera zorgt voor een professioneel bokeh-effect.

Prijs, kleuren en verkrijgbaarheid
De Alcatel 1SE is vanaf 25 mei 2020 verkrijgbaar met 32 GB opslaggeheugen en 3 GB RAM. De smartphone heeft een adviesprijs van 99 euro en is beschikbaar in de kleuren Power Gray en Agate Green.A1SE PR images 02