WiZ komt met de Music Sync-functie waarmee je de verlichting van helderheid en kleur kunt veranderen op het ritme van muziek. Ook komt WiZ met nieuwe LED-strips, een slimme lichtslinger voor binnen en buiten, een slimme buitencamera, een draaischakelaar en een serie glazen GU10-lampen.

We kennen het bedrijf Signify van het merk Philips Hue, maar de andere dochter WiZ timmert ook flink aan de weg. WiZ introduceert nu nieuwe LED-strips, een slimme lichtslinger voor binnen en buiten, een slimme buitencamera, een draaischakelaar en een serie glazen GU10-lampen. Bovendien komt WiZ met de Music Sync-functie als aanvulling op het WiZ-slimme verlichtingssysteem.

WiZ LED-strips
Met de nieuwe WiZ LED-strips, verkrijgbaar in lengtes van 4 tot 30 meter, kun je mooie lichtaccenten leggen in elke ruimte in huis. Alle strips kunnen op maat worden geknipt, bijvoorbeeld boven een aanrecht, in een kleedkamer of badkamer. Met miljoenen kleuren en statische en dynamische scènes brengen de strips onmiddellijk de gepaste sfeer in elke ruimte - of het nu gaat om dagelijkse verlichting en sfeerverlichting of om een speciale gebeurtenis. Bovendien kunnen sommige LED-strips dankzij de RGBIC-LEDs met meerdere kleuren tegelijk een dynamische effecten weergeven.
Daarnaast komt er ook een nieuwe variant van de WiZ LED Neon Flex. Deze LED Neon Flex RGBIC strip, verkrijgbaar in 5 en 10 meter, is langer, energiezuiniger, duurzamer en flexibeler. De strip is eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en gemakkelijk te installeren aan de muur.
De LED-strips kunnen worden bediend via de app of stem, maar ook met slimme accessoires zoals de Smart Button en de nieuwe Slimme Draaischakelaar. Zo kan iedereen die bij je thuiskomt eenvoudig de lichtinstellingen veranderen zonder dat je jouw smartphone hoeft te gebruiken. Zo kun je gebruikmaken van alle slimme WiZ-functies en kun je instellen dat je LED-strips op specifieke tijden laat aan- of uitgaan, of kun je de exclusieve WiZ SpaceSense-functie activeren waarmee de verlichting aangaat door beweging. Tot slot zijn alle LED-strips compatibel met Matter, wat betekent dat gebruikers ze kunnen bedienen met elk gewenst smart home platform zoals Apple Home, Google Home of Amazon Alexa.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

WiZ LED strip RGB lifestyle tienerkamer online

Met WiZ Music Sync lichtjes op muziek dansen
Gebruikers kunnen al hun lampen die werken met het WiZ-systeem (dus ook Philips Smart LED) nu zo instellen dat de helderheid en kl€ verandert op het ritme van de muziek. De nieuwe Music Sync-functie maakt gebruik van de microfoon op jouw telefoon of tablet om muziek te detecteren en de verlichting te laten knipperen, oplichten en van kl€ te laten veranderen op het ritme van de muziek. Je kunt kiezen uit de 9 vooraf ontworpen kleurenpaletten in de WiZ-app en hun lampen door de kleuren laten lopen. Je kunt zoveel lampen aan de Music Sync-zone toevoegen als je wil, zolang ze maar allemaal verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.

Slimme buitencamera voor een veilig gevoel
Het WiZ Home Monitoring-systeem wordt ook verder uitgebreid met een nieuwe slimme buitencamera. Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert slimme verlichting, een camera en bewegingsdetectie en biedt nu nog meer mogelijkheden om je woning te beveiligen. Dankzij de live videobeelden en notificaties via de app kun je je woning altijd in de gaten houden, ook 's nachts dankzij het infrarood nachtzicht. De WiZ-app houdt je altijd op de hoogte via live meldingen die je laten weten of de camera iets heeft gezien of gehoord. De camera heeft ook een terugspreekfunctie, waardoor je kan communiceren met de persoon die voor je d€ staat, bijvoorbeeld om ze te zeggen waar ze het pakketje moeten neerzetten. Ook kun je een lichtalarm activeren waarbij al je WiZ-lampen rood (of een andere kl€) beginnen te knipperen om zo de aandacht te trekken en ongewenste gasten af te schrikken.

Slimme Lichtslinger en Slimme Draaischakelaar
De nieuwe WiZ Slimme Lichtslinger is 20 meter lang en bevat 160 mini-LED-lampjes waarmee je sprankelende, levendige kleuren met verloop kunt creëren. Het is een mooie aanvulling op een kinderkamer, balkon of kerstboom. Je kunt kiezen uit meer dan 30 vooraf ingestelde statische en dynamische scènes in de WiZ-app, zoals Haardvuur, Oceaan en Party.
Ook nieuw is de WiZ Slimme Draaischakelaar waarmee je jouw slimme verlichting kunt bedienen op een vertrouwde manier. Deze schakelaar heeft een draaiknop, waardoor je de verlichting eenvoudig kunt dimmen door gewoon aan de knop te draaien. Hierdoor krijg je dezelfde soepele dimervaring als met een klassieke dimmer aan de muur. Op het vierkante paneel kun je vier lichtscènes activeren die je zelf kunt instellen in de WiZ-app. De schakelaar is oplaadbaar met een usb-kabel en draagbaar, zodat je hem gemakkelijk aan de muur kunt hangen of gewoon op tafel kunt leggen. Hij kan meerdere WiZ-lampen bedienen binnen een bereik van 15 meter en werkt zelfs als de wifi thuis tijdelijk is uitgeschakeld.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

WiZ Smart Dial Switch lifestyle slimme draaischakelaar online

Tot slot lanceert WiZ een nieuwe serie glazen GU10-lampen die er klassiek uit zien. 

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

WiZ Smart GU10 glass lifestyle online

Prijs en beschikbaarheid
Ga voor meer informatie over de nieuwste WiZ-producten en app-functies naar wizconnected.com/nl-nl De volgende producten zijn nu al beschikbaar:
Slimme LED-Strip – RGB: 15m € 39,99 / 30m € 49,99
Slimme LED Strip – RGBIC: 5m € 29,99 / 10m € 47,99 / 20m € 72,99
Slimme lamp Full Color Glass GU10: € 15,99 (1pk) / € 29,99 (2pk)
Slimme lamp Tunable White Glass GU10: € 12,99 (1pk) / € 24,99 (2pk)
Slimme lichtslinger RGBIC: 20m € 99,99
Slimme draaischakelaar: € 27,99
Slimme buitencamera: € 129,99

Producten beschikbaar vanaf september 2024
Slimme LED Strip RGB: 4m € 24,99 / 5m € 27,99 / 10m € 29,99
Slimme LED Neon Flex Strip RGBIC: 5m € 84,99 / 10m € 159,99