Logitech richt zich met de Signature Slim MK950-Combo en K950-toetsenbord op snel schakelen tussen werk en persoonlijk gebruik, onder andere dankzij Easy Device Switching en software.

Logitech heeft de Signature Slim MK950 Combo, het Signature Slim K950 Draadloos Toetsenbord en de Signature Slim MK950 Combo for Business onthuld. De Signature Slim-producten zijn ontworpen om de gebruikerservaring tussen persoonlijke computers en computers die voor werk worden gebruikt in dezelfde ruimte, te verbeteren. Deze lijn bevat namelijk meer toepassingen dan instapmodellen, werkt samen met aanpasbare software om tijd te besparen en ziet er bovenal strak uit in zowel persoonlijke setups als setups voor werk.

Signature Slim MK 950 Combo
De Signature Slim MK 950 Combo bestaat uit het Signature Slim K950 draadloze toetsenbord en de Signature Plus M750 draadloze muis. Dit duo is bedoeld voor werk en persoonlijk gebruik: schakel over van thuis-pc’s naar computers voor werk met één druk op de knop. De stille toetsaanslagen en muisklikken zorgen ervoor dat gefocust en ongestoord werken eenvoudiger wordt en scrollen verloopt snel en accuraat dankzij SmartWheel. De Combo is beschikbaar in de kleuren Graphite en Off-White.

Signature Slim MK950 Combo for Business
Naast de consumentenversie Signature Slim MK950 Combo brengt Logitech een Signature Slim MK950 Combo uit die speciaal voor bedrijven is ontwikkeld. Deze ‘for Business’-variant maakt het eenvoudig om hun teams op grote schaal te voorzien van kwalitatieve tools die zij op afstand kunnen monitoren, gezond kunnen houden en updaten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Logitech Sync-software.
Ook is de Signature Slim MK950 Combo for Business uitgerust met Logi Bolt-technologie, die betrouwbare, draadloze verbindingen garandeert, zelfs in drukke omgevingen die zwaar worden belast met draadloze verbindingen. De Combo werkt bovendien samen met Windows, macOS, Chrome OS en andere toonaangevende besturingssystemen voor de nodige flexibiliteit.

Duurzaam
De Signature Slim K950 en Signature Slim MK950 Combo zijn gecertificeerd uitstootneutraal, net als alle andere producten van Logitech. De papieren verpakking is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De plastic onderdelen in de Signature Slim K950, Signature Slim MK950 Combo en Signature Slim KM950 Combo for Business maken gebruik van gecertificeerd, gerecycled plastic uit oude consumentenelectronica, dat op deze manier een tweede leven krijgt.

Adviesprijs en beschikbaarheid
Het Signature Slim K950 draadloze toetsenbord en de Signature Slim Combo MK950 (for Business) zijn nu verkrijgbaar in de kleuren Graphite en Off-White via www.logitech.com/nl en verschillende (r)etailers. De adviesprijzen zijn respectievelijk € 89,99 en € 119,00.

Logitech Signature Slim K950 Combo lifestyle