Van 13 tot en met 17 september 2022 vindt weer de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats en HCC is ook aanwezig. PC-Active geeft nu liefst 40 gratis kaarten voor de 50Plusbeurs weg. Doe ook mee en maak kans op twee gratis kaarten t.w.v. 40 euro.             

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven regelmatig één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat zijn ditmaal …


2 Gratis kaarten voor de 50PlusBeurs t.w.v. € 40,-

 50PlusBeurs Campagnebeeld 1

Voor de 28e keer wordt de 50PlusBeurs gehouden, ditmaal van 13 tot en met 17 september 2022 in De Jaarbeurs Utrecht. Van 10.00 tot 17.00 uur vind je op ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers liefst 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Ogen en oren tekort!
De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen
Ontmoet schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, muziek, theater, dans en show. Bekijk de nieuwe herfst- en wintercollectie bij de modeshows. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of meteoroloog Helga van Leur. Ontdek het PlusPodium met o.a. Meester Frank Visser of televisie-icoon Ivo Niehe. Beleef daarnaast het Hersenfestival met o.a. prof. dr. Erik Scherder en Dick Swaab.

Wil jij hier ook naartoe? Stuur dan het inschrijfformulier in en maak kans op twee van de liefst 40 vrijkaarten die wij weggeven.

Maak kans op 2 gratis kaarten door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te sturen.

Deze actie loopt tot en met woensdag 13 juli 12:00 uur.

Met korting naar de 50PlusBeurs via HCC
Mocht je niet 1 van de gelukkigen zijn die twee vrijkaarten wint? In augustus organiseren we nog een mooie weggeefactie. Daarnaast heeft HCC nog een mooie aanbieding: bestel vóór 1 september 2022 een beursticket voor slechts € 7,50 i.p.v. € 20,-.
Ga naar www.50plusbeurs.nl/HCC22 en bestel! Actiecode: HCC22

50PlusBeurs
Dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.00 uur

Veel geluk!