Sinds de pandemie werken veel mensen vanuit huis. Dit heeft veel mogelijkheden gecreëerd voor mensen om hun huidige baan naar huis te verhuizen. We hebben de apps samengesteld die volgens ons het beste zijn voor thuiswerken.

Natuurlijk is het belangrijk om veilig te blijven wanneer we iets online doen. Een VPN kan hierbij helpen door je identiteit, informatie en meer te verbergen. Het kan je gegevens versleutelen en door een tunnel naar een andere locatie verplaatsen om je te beschermen. Naar onze mening wordt Surfshark het best beoordeeld, maar het is natuurlijk aan jou om je eigen onderzoek te doen om te zien welke het beste bij jouw behoeften past. Maar voor nu over naar de apps.

Zoom
Zoom is een van de meest populaire vergader-apps waarmee mensen vergaderingen, webinars en trainingen kunnen houden, hetzij in een groep of één op één. Hoewel de gratis versie je over het algemeen alles geeft wat je nodig hebt, staan maximaal 100 deelnemers aan een conferentie gedurende 40 minuten toe. Hierna wordt iedereen uitgeworpen en moet opnieuw inbellen. Het is aan jou of je de betaalde of gratis versie wilt op basis van je eigen behoeften.

Slack
Slack is een communicatie-app waarmee teams heel gemakkelijk verbonden kunnen blijven. Je kunt expresberichten rechtstreeks naar één persoon of naar een groep sturen, openbaar of privé. Je kunt ook je status instellen, zodat je team weet of je "aan het werk" of "niet op kantoor" bent, wat handig is wanneer je vanuit huis werkt. Hoewel de gratis versie alles heeft wat je nodig hebt, kun je wat extra functies krijgen met de betaalde versie.

Google Drive
Uiteraard kan Google Drive niet ontbreken in de lijst. Het is een tool waarmee je je bestanden kunt delen en opslaan, en waarmee je rechtstreeks met je team aan die documenten kunt samenwerken. Het is buitengewoon handig wanneer je met een teamlid aan iets moet werken terwijl je niet samen bent. Je eerste 15 GB opslagruimte is gratis, maar je kunt ervoor kiezen om te betalen als je extra opslagruimte wilt toevoegen.

Spotify
Dit wordt vaak weggelaten uit lijsten voor productiviteit, maar we hebben het toegevoegd omdat voor veel mensen muziek belangrijk is voor productiviteit. Spotify is een muziekstreamingdienst en heeft niet alleen muziek, maar ook geweldige podcasts, omgevingsgeluiden en nog veel meer. De gratis versie zal enkele advertenties bevatten, of je kunt kiezen voor de betaalde versie.

Todoist
Eindelijk hebben we Todoist. Dit is een app voor taakbeheer waarmee je eenvoudig alles kunt volgen wat je de hele dag moet doen en het kunt afvinken als het klaar is. Je kunt zelfs je inkomende e-mails van een bepaald adres instellen om naar taken te converteren. Het is gratis voor maximaal 5 actieve taken, maar als je het erg druk hebt, kun je beter kiezen voor een betaald abonnement.

In conclusion
Door de pandemie is thuiswerken heel gewoon geworden. Het kan moeilijk zijn om gefocust te blijven als je op je comfortabele plek bent. Hopelijk helpen deze apps je om op het goede spoor te komen en te blijven terwijl je thuis werkt. Koop er een of koop ze allemaal en word productief.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met surfshark.com/nl/

Branded photos 6