Wil jij een Synology NAS of een Foscam IP-camera testen (en deze ook houden)? Meld je dan nu aan!

PC-Active is op zoek naar testers die graag één van onderstaande producten willen reviewen en daar kort iets over willen schrijven. Kijk snel of er iets voor jou bij zit.

Synology NAS: 3 modellen

Ben je op zoek naar een NAS, dan ben je bij Synology aan het juiste adres. En wij zijn op zoek naar lezers van PC-Active en bezoekers van www.pcactive.nl die graag een NAS van Synology willen testen. Het zijn drie verschillende modellen, elk bedoeld voor een ander type gebruiker. Zo is de DS218J een instapmodel, bedoeld voor de beginnende NAS-gebruiker. Het is een snelle, energiezuinige en persoonlijke cloudoplossing voor het eenvoudig delen van gegevens, streamen van multimedia en naadloos opslagbeheer. De DS218+ is een volwaardige opslagoplossing, geoptimaliseerd om je gegevens te beveiligen en met betere hardware, bedoeld voor de al gevorderde NAS-gebruiker.
Voor doorgewinterde NAS-gebruikers is er de DS918+.


Foscam E1:  draadloze bewakingscamera

Wil je je woning beveiligen, dan heb je een goede bewakingscamera nodig. Wij zijn op zoek naar lezers en bezoekers die graag de nieuwe Foscam E1 draadloze IP-camera willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, want de installatie en het gebruik van deze apparaten is eenvoudig. Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de prestaties aan je wensen? Hoe werkt het?


Vul uiterlijk 2 september 2018 het aanmeldformulier in en vermeld uitgebreid waarom jij graag het door jou gekozen product wilt testen. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de Algemene voorwaarden voldoet.

DS918 2

Foscam E1 1